COMANDES I PRESSUPOSTOS

El nostre procediment d’atenció al client inclou l’elaboració prèvia d’un pressupost detallat, amb els terminis de lliurament de la feina. El termini comença a comptar a partir del moment que el client dóna el vistiplau al pressupost.

Un cop establerta la forma de pagament que convingui més a les dues parts, i tenint sempre en compte el volum de la feina feta i la continuïtat de les comandes, el treball es tramet al client per correu electrònic.

Demaneu pressupost

Si us interessa un pressupost detallat, empleneu les caselles següents, sense compromís, perquè us fem una previsió indicativa, o bé truqueu-nos per telèfon o escriviu-nos, i us atendrem al més aviat possible.

* Camps obligatoris
*Nom: Adreça:
*Cognoms: Població:
Empresa: Codi postal:
*Telèfon: País:
*Correu electrònic: Fax:
Llengua original: Llengua d'arribada:
Tipus de traducció: Nombre de paraules:
Observacions:
 Si voleu que us fem un pressupost definitiu cal que analitzem els documents originals. Podeu enviar-nos-los a: info@jmallol.com, un cop emplenat el formulari anterior.

El termini de lliurament de la feina feta el podeu calcular a partir d’un ritme mitjà de 3.000 paraules/dia de dilluns a divendres, i cal comptar normalment amb un temps proporcional suplementari per a la gestió, correcció i edició dels treballs. Aquests terminis també estan subjectes a l’anàlisi prèvia dels documents originals. Lògicament, podem assumir també feines diàries més voluminoses en casos d’urgència, caps de setmana, vacances, etc., amb els recàrrecs o suplements que corresponguin.

Per resoldre dubtes o fer-nos qualsevol suggeriment us preguem que us poseu en contacte amb nosaltres:
info@jmallol.com